Metro en ANP
Metro en ANP Sport 10 jun 2016 / 18:44 uur

Engelse hooligans opnieuw slaags met Franse politie

Engelse hooligans zijn daags voor de eerste groepswedstrijd van hun land op het EK opnieuw slaags geraakt met de politie. In de Franse havenstad Marseille was het, net als in de nacht van donderdag op vrijdag, onrustig.

Traangas en wapenstokken

De Engelsen hadden zich bij de Queen Victoria Pub bij de oude haven verzameld, meldde het Britse persbureau Press Association. Daar gooiden ze onder meer flessen naar de agenten. Uiteindelijk wist de oproerpolitie de hooligans uiteen te jagen met traangas en wapenstokken. Er zouden verschillende aanhoudingen zijn verricht.

Zaterdag opent Engeland het EK voetbal met een wedstrijd tegen Rusland.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Engelse hooligans opnieuw slaags met Franse politie
Sluiten