Johan van Boven
Johan van Boven Sport 29 jun 2016 / 09:10 uur

Engeland in de ban van kapsel Wayne Rooney

Nu de Engelse kranten niet meer kunnen berichten over de sportieve prestaties van de nationale ploeg, zijn de tabloids op het kapsel van Wayne Rooney gedoken. Op een foto is een groot verschil te zien tussen zijn haar tijdens het duel met IJsland en zijn haardos na de uitschakeling.

De boulevardpers had het raadsel snel opgelost: de captain van de Engelsen zou voor de wedstrijd in de achtste finale een haardekkende spray hebben gebruikt om zijn kaalheid te maskeren. De Daily Star laat een chirurg, gespecialiseerd in haartransplantaties, aan het woord, die zegt dat Rooney minstens twee nieuwe operaties moet ondergaan om weer een dekkend kapsel te krijgen.

Eerder onderging de aanvaller van Manchester United al twee transplantaties, die hem in totaal 35.000 euro kostten. In 2011 – op 25-jarige leeftijd – liet Rooney voor het eerst nephaar implanteren.

Eruit geknikkerd

Het kapsel van de inmiddels 30-jarige Rooney houdt de Engelsen behoorlijk bezig. Je moet tenslotte íets als je veel eerder dan verwacht uit het Europees kampioenschap wordt geknikkerd.

Reageer op artikel:
Engeland in de ban van kapsel Wayne Rooney
Sluiten