Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 22 jun 2016 / 10:27 uur

CR7 onder hoogspanning: gooit microfoon in het water

Terwijl zijn eeuwige rivaal Lionel Messi aan een ware zegetocht bezig is op de Copa America, wil het voor Cristiano Ronaldo maar niet lukken op het EK in Frankrijk. De sterspeler van Portugal heeft nog niet gescoord voor zijn land. Ook CR7 zal de beelden van Messi te zien krijgen waarin de kleine Argentijn de ene na de andere vrije trap prachtig binnenschiet.

Ronaldo heeft op alle grote toernooien waar hij namens Portugal aan meedeed inmiddels al 36 vrije trappen genomen en daaruit precies nul keer gescoord. Dat gaat aan je vreten. Helemaal als je dan ook nog, zoals Ronaldo tegen laagvliegers als IJsland en Oostenrijk niet tot scoren weet te komen en zelfs een strafschop mist.

Microfoon

Een Portugese verslaggever ondervond woensdagochtend dat de best betaalde sporter van de wereld een beetje gespannen is in aanloop naar de beslissende poulewedstrijd van Portugal tegen Hongarije. Bij de ochtendwandeling van de Portugese selectie haalde de journalist het in zijn hoofd om zomaar een vraag te stellen aan de grote Ronaldo. Die was daar niet van gediend en gooide de microfoon in een naastgelegen meertje. Niet heel erg netjes van Cristiano.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
CR7 onder hoogspanning: gooit microfoon in het water
Sluiten