Kasper Hermans
Kasper Hermans Sport 20 jun 2016 / 13:43 uur

Beelden begrafenis Ali te koop voor 1 miljoen dollar

Muhammad Ali werd anderhalve week geleden begraven in zijn geboorteplaats Louisville. Dit gebeurde in besloten kring en er was geen pers aanwezig. Een bezoeker maakte echter stiekem opnames van de begrafenis.

De dader biedt de beelden nu aan voor een bedrag van één miljoen dollar. De actie kan op weinig sympathie rekenen. „Het is verschrikkelijk dat iemand die claimt familie te zijn van Ali hem zo erg kan bedriegen”, zegt iemand die de beelden aangeboden heeft gekregen tegen the Mirror.

Huilende familie

De benaderde persoon zou wel weten wat er op de beelden staat. „Je ziet dat ze Ali in de grond laten zakken, terwijl zijn familieleden erbij staan te huilen. Het is werkelijk waar afschuwelijk.”

Ali wordt wereldwijd gezien als de beste bokser en een van de grootste sporters ooit. In zijn loopbaan verloor hij slechts vijf van in totaal 61 gevechten en was hij Olympisch kampioen in 1960. Op 3 juni overleed hij op 74-jarige leeftijd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Metro bezorgt je iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun. 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Beelden begrafenis Ali te koop voor 1 miljoen dollar
Sluiten