Remco Visser
Remco Visser Sport 10 mei 2016 / 19:22 uur

West Ham-supporters belagen spelersbus Man United

De aftrap bij de beladen competitiewedstrijd tussen West Ham United en Manchester United is met drie kwartier vertraagd, nadat de spelersbus van de bezoekende club bij aankomst bij het stadion in Londen zwaar belaagd werd door fanatieke fans van de thuisploeg.

De spelersbus van ManUnited werd bekogeld met onder meer flessen, stenen en vuurwerk. Het voertuig van de ‘Mancunians’ zag er na de agressieve ontvangst behoorlijk gehavend uit. Trainer Louis van Gaal wist even niet wat hij moest denken van het voorval. ,,Tsja, wat kan ik hierover zeggen”, verzuchtte hij. ,,Dit is niet zo mooi. De beelden zeggen feitelijk alles. Er komen hier veel emoties los. Maar op deze manier behoor je natuurlijk niet bij het stadion aan te komen voor een uitwedstrijd. Het zal ongetwijfeld van invloed zijn op de spelers en dat valt te betreuren.”

Verhuizing

Voor West Ham United is de wedstrijd zeer speciaal. De Londense ploeg komt voor de laatste keer in de Premier League in het eigen Upton Park in actie. In het volgende seizoen is het Olympisch Stadion van Londen de nieuwe thuishaven van de ‘Hammers’, die 112 jaar lang in het monumentale stadion hebben gespeeld.

Ranglijst

Manchester United stijgt met een overwinning in Londen naar de vierde plaats, die goed is voor deelname aan de voorronde van de Champions League. Komende zondag is de laatste speelronde in de Premier League.

Reageer op artikel:
West Ham-supporters belagen spelersbus Man United
Sluiten