Metro
Metro Sport 17 mei 2016 / 08:51 uur

Vrouwelijke fan uit de kleren na landstitel Club

Dit weekend werd Club Brugge, met Ruud Vormer en Stefano Denswil in de basis, na 11 jaar weer eens kampioen van België. En dat moest dus uitbundig gevierd worden. Een vrouwelijke supporter ging echter wel heel ver in haar enthousiasme.

Op internet zijn namelijk beelden opgedoken waarop te zien is dat de feestvreugde van de dame weinig om het lijf had. Letterlijk. Op een terras op een stampvolle Eiermarkt in Brugge nam de brunette namelijk poedelnaakt deel aan de festiviteiten, tot groot vermaak van de overwegend mannelijke supporters.

Club Brugge haalde zondag, twee speelronden voor het einde van de play-offs, door een 4-0 zege tegen Anderlecht de landstitel al binnen.

Reageer op artikel:
Vrouwelijke fan uit de kleren na landstitel Club
Sluiten