Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 9 mei 2016 / 09:40 uur

Superboer Jurjus in elftal van de week van Gazzetta

Het zal de komende dagen nog wel even pijnlijk blijven voor Ajax-fans om het nieuws te volgen. Na de afgang zondag in Doetinchem, waar de Amsterdammers de landstitel op de laatste speeldag verspeelden door twee punten te morsen tegen De Graafschap, kreeg gisteren een van de hoofdrolspelers in die mislukte kampioenswedstrijd van Ajax een opmerkelijke vermelding.

Want De Graafschap-doelman Hidde Jurjus, die Ajax met enkele knappe reddingen van de titel afhield, werd in de Italiaanse sportkrant La Gazzetta Dello Sport beloond met een plekje in het Europees elftal van de week.

https://twitter.com/sander_dvries/status/729590811004915713

De Superboer verkeert overigens in goed gezelschap in het sterrenteam van de Italiaanse krant. Want ook Edinson Cavani van Paris Saint-Germain, Gerard Piqué en Rafinha van Barça en Luuk de Jong van PSV werden opgenomen in het week-elftal.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Superboer Jurjus in elftal van de week van Gazzetta
Sluiten