Remco Visser
Remco Visser Sport 24 mei 2016 / 14:50 uur

Serena Williams toont briljante trickshots

Op tennisgebied mogen momenteel dan alle ogen gericht zijn op Roland Garros, ook buiten Parijs valt er genoeg van tennis te genieten. Bijvoorbeeld op een tenniscourt in de Verenigde Staten.

Nee, de US Open is niet opeens eerder begonnen, maar de heren van DudePerfect mochten wel samen met Serena Williams de baan op om een paar trickshots met tennisballen en -rackets op video vast te leggen. En dat ziet er behoorlijk fraai uit.

Balgoochelaars

Dat de Texaanse heren van DudePerfect inderdaad behoorlijk goed zijn met een bal zagen we overigens al eerder tijdens hun ontmoeting met spelers uit de Premier League en een montage van hun wereldrecords.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Serena Williams toont briljante trickshots
Sluiten