Jeroen Haverkort
Jeroen Haverkort Sport 22 mei 2016 / 13:35 uur

Oranje: Ramselaar valt af, Berghuis erbij gehaald

Bondscoach Danny Blind heeft Steven Berghuis opgeroepen voor het Nederlands elftal. De 24-jarige aanvaller van Watford gaat mee op trainingskamp naar Portugal.

Locadia, Ramselaar

Berghuis werd door Blind toegevoegd aan de selectie, nadat PSV-aanvaller Jürgen Locadia en middenvelder Bart Ramselaar van FC Utrecht zich geblesseerd hadden afgemeld. Beide spelers hebben last van blessures.

Negen invalbeurten

Berghuis zat een jaar geleden al eens bij de selectie van Oranje, na een sterk seizoen bij AZ. De vleugelspits bleef toen op de bank zitten tijdens de oefeninterland tegen de Verenigde Staten en de EK-kwalificatiewedstrijd in en tegen Letland. Berghuis verhuisde daarna naar de Engelse club Watford. Hij beleefde een anoniem seizoen in de Premier League, met slechts negen invalbeurten.

Oefenduels

Voor Oranje staan de komende twee weken drie oefenduels op het programma: op vrijdag 27 mei wordt er in Dublin tegen Ierland gespeeld, op woensdag 1 juni in Gdansk tegen Polen en op zaterdag 4 juni in Wenen tegen Oostenrijk.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Oranje: Ramselaar valt af, Berghuis erbij gehaald
Sluiten