Remco Visser
Remco Visser Sport 26 mei 2016 / 18:10 uur

‘​Mourinho heeft krabbel gezet bij Man United’​

Coach José Mourinho heeft zijn handtekening gezet onder een contract bij Manchester United. Dat ‘exclusieve nieuws’ meldde Sky Sports donderdagavond met grote stelligheid, zonder daarbij een bron op te voeren.

De 53-jarige Portugees rondde donderdag in een hotel in Londen de onderhandelingen met Manchester United af. Hij keerde volgens Sky Sports rond half zeven (Nederlandse tijd) terug bij zijn huis met een fles rode wijn en en stapel documenten onder zijn arm. De ‘Special One’ had voor deze speciale gelegenheid een mooi pak en een speciale stropdas aangetrokken, met de rode kleuren van zijn nieuwe club erin verwerkt.

Opvolger

Mourinho volgt zijn vroegere mentor Louis van Gaal op, die maandag als trainer van Manchester United werd ontslagen. Twee dagen eerder had de ex-bondscoach van Oranje nog de FA Cup gewonnen met zijn ploeg.

Mourinho werd in december ontslagen bij Chelsea. Hij moet in Manchester weer voor grote prijzen gaan zorgen. Berichten over zijn aanstelling op Old Trafford gaan al maandenlang rond in de Britse media.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘​Mourinho heeft krabbel gezet bij Man United’​
Sluiten