Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 23 mei 2016 / 14:10 uur

‘Mourinho neemt Zlatan mee naar United’

Nadat het Zweedse Aftonbladet zondag al meldde dat Zlatan Ibrahimovic als assistent van José Mourinho aan de slag gaat bij Manchester United, heeft De Telegraaf maandag vergelijkbaar nieuws. Volgens chef-sport Jaap de Groot gaat Zlatan eerst bij United voetballen om er later als assistent aan de slag te gaan.

Mino

De Telegraaf heeft connecties met Zlatans zaakwaarnemer Mino Raiola en het lijkt dat het nieuws dan ook uit die hoek komt. Zlatan is inmiddels 34-jaar en vertrekt transfervrij bij Paris Saint-Germain.

Ibrahimovic werkte in het seizoen 2008/2009 succesvol samen met Mourinho bij Inter. Het duo werd samen kampioen van Italië, terwijl de Zweed met 25 doelpunten topscorer van de Serie A werd.

Giggs

De kans dat Ryan Giggs bij United blijft, lijkt uiterst klein. De 42-jarige assistent is al verbonden aan United sinds 1987, maar nadat hij al assistent van David Moyes en Louis van Gaal was is het niet logisch dat hij ook naast Mourinho op de bank gaat zitten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Mourinho neemt Zlatan mee naar United’
Sluiten