Kasper Hermans
Kasper Hermans Sport 27 mei 2016 / 20:40 uur

Matig Oranje speelt gelijk op bezoek bij Ierland

Het Nederlands elftal heeft tijdens het oefenduel met Ierland geen al te beste indruk gemaakt. Hoewel er niet verloren werd – 1-1 – maakte de formatie van Danny Blind een alles behalve een sterke indruk.

Vooral de eerste helft was niet om over naar huis te schrijven. Oranje kwam er niet aan te pas en keek naar een halfuur tegen een 1-0 achterstand aan. Shane Long was veel attenter dan de Nederlandse verdediging bij een hoekschop en tikte binnen.

Verschillende wisselingen na rust – met onder andere het debuut van Steven Berghuis – zorgde voor een wat beter Oranje. Het was invaller Luuk de Jong die op aangeven van Jetro Willems de gelijkmaker binnenkopte.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Matig Oranje speelt gelijk op bezoek bij Ierland
Sluiten