Jeroen Haverkort
Jeroen Haverkort Sport 31 mei 2016
Leestijd: 1 minuut

Italiaanse komediant crasht party van spelers Real

Wat Karl Power kan, kan ik ook moet de Italiaanse komediant Gaspare Galasso hebben gedacht. Power kreeg in 2010 de lachers op zijn hand door voorafgaand aan de Champions Leaguewedstrijd van Manchester United tegen Bayern München op de elftalfoto te gaan met de Unitedspelers.

Blijft een klassieker:

Feestje

Galasso wist tijdens de Champions Leaguefinale tussen Real Madrid en Atletico Madrid de security in San Siro om de tuin te leiden, keek een deel van de wedstrijd naast Real-voorzitter Florentino Pérez en bereikte zelfs het podium om met de spelers te feesten bij het tonen van de veroverde beker.

Podium

Op het podium nam hij plaats naast James Rodríguez, raakte hij de Champions League nog net iets eerder aan dan de Colombiaan en zei hij vervolgens ook nog iets tegen Raphaël Varane.

Op 1.34 is Galasso te zien:

Nog meer Galasso:

Hoog in de lucht

Galasso wist zich echter niet in het vliegtuig te wurmen waarmee de spelers van Real terugvlogen naar de Spaanse hoofdstad om ‘La Undecima’ te vieren. Hoog in de lucht werd het feestje voortgezet met onder meer Luka Modric als dj achter de intercom.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Italiaanse komediant crasht party van spelers Real
Sluiten