Remco Visser
Remco Visser Sport 7 mei 2016 / 14:10 uur

In Beeld: Tom Dumoulin zet Arnhem op stelten

Heel Arnhem is vandaag overspoeld met wielerfans die een glimp van Tom Dumoulin wilden opvangen. Tientallen mobiele telefoons probeerden de rozetruidrager te vangen, de leider in de Ronde van Italië onderging het met een glimlach.

Hoofd in de wolken

,,Nee, ik heb niet in de roze trui geslapen”, vertelde hij Kenny van Hummel, oud-wielrenner en tijdelijk reporter voor Omroep Gelderland. Fans probeerden zijn aandacht te trekken, maar Dumoulin gaf rustig antwoord op alle vragen. Ja, hij vreest de Duitser Marcel Kittel, die zaterdag of zondag de leiding al weer kan overnemen. En nee, hij liep niet met zijn hoofd in de wolken. ,,Het is heel mooi om mee te maken. Ik probeer ervan te genieten. Maar ik ben altijd weer snel terug op aarde.”

Dumoulin reed van de bus door een haag van mensen naar het startpodium. Met roze ballonnen, discoklanken en geschreeuw van duizenden fans werd hij begroet. Het werd pas rustig voor de man in het roze toen de rit van start ging.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
In Beeld: Tom Dumoulin zet Arnhem op stelten
Sluiten