Kasper Hermans
Kasper Hermans Sport 3 mei 2016 / 08:02 uur

Handballer voor de rechter na klap aan arbiter

Eddy Cordoba is voorlopig niet alleen niet meer welkom op het handbalveld. Mogelijk wacht hem ook een celstraf. De handballer moet voor de rechter verschijnen, nadat hij dit weekend een klap uitdeelde aan een arbiter, zo schrijft the Daily Mirrror.

Nadat scheidsrechter Daniel Orts een ploeggenoot van hem naar de zijkant stuurde, liet hij het niet enkel bij verbale protesten. Hij gaf de scheidsrechter ook een flinke klap in het gelaat. De politie werd zelfs opgetrommeld en Cordoba is inmiddels door Orts aangeklaagd .

Volgens Gabriel Martorell, trainer van het team van Cordoba, was zijn pupil niet in staat om zijn excuses aan te bieden aan Orts, omdat deze snel naar het ziekenhuis werd afgevoerd. „We weten niet wat er met hem gebeurde want normaal gedraagt hij zich voorbeeldig, maar dat is geen verdediging tegen zulke vorm van mishandeling”, aldus Martorell.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Handballer voor de rechter na klap aan arbiter
Sluiten