Johan van Boven
Johan van Boven Sport 17 mei 2016 / 13:40 uur

Grensrechter houdt balletje hoog met speler

Assistent-scheidsrechters hebben het vaak zwaar te verduren in een voetbalstadion. Ze zijn regelmatig de gebeten hond bij de supporters en krijgen in dat geval scheldkanonnades, bier of andere voorwerpen om hun oren.

Dat het ook anders kan, werd afgelopen weekend in het Poolse voetbal duidelijk. Tijdens het duel tussen Legia Warschau en Pogon Szczecin hield een grensrechter een balletje hoog met een van de spelers. Het spel lag even stil, omdat er nauwelijks iets was te zien nadat supporters vuurwerk hadden afgestoken.

Applaus

Toen de assistent-scheidsrechter de bal in zijn nek probeerde te leggen, kon hij rekenen op een warm applaus vanaf de tribunes.

https://twitter.com/NSenseFootball/status/732249153514942464

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Grensrechter houdt balletje hoog met speler
Sluiten