Kasper Hermans
Kasper Hermans Sport 30 mei 2016 / 15:55 uur

Golfer raakt meisje, maakt het goed met bloemen

Tony Finau is een gerespecteerd professioneel golfer, maar nog geen wereldtop. Dus slaat hij ook nog wel eens een bal volledig mis, zo ondervond ook Elisa toen ze afgelopen weekend op de green van de Colonial golfbaan in Texas was kijken.

Een slag van Finau kreeg niet bepaald de juiste richting mee en Elisa werd door de golfbal op haar hoofd geraakt, waarbij flink wat bloed bij vrijkwam. ,,Gelukkig is alles goed en had ik enkel wat hechtingen nodig”, zo meldt ze op Instagram.

Een echte heer

Gelukkig toonde Finau zich een echte heer door op bezoek te gaan bij Elisa. ,,Hij kwam me thuis opzoeken met bloemen, chocolade, een kaartje met daarop spoedig herstel en ook bleef hij een praatje maken met ons.”

Door zijn actie heeft Finau in ieder geval wel flink wat goodwill gekweekt, zo blijkt uit de afsluitende zin van Elisa’s bericht. ,,Tony, ik wens je alle geluk toe in je verdere loopbaan! Getekend, je nieuwe grootste fan, Elisa.”

https://www.instagram.com/p/BF_mtbwHlZh/

De 26-jarige Finau maakt sinds 2014 deel uit van de PGA Tour, maar werd al professional in 2007. Begin dit jaar won hij zijn eerste toernooi in de PGA Tour, namelijk de Puerto Rico Open.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Golfer raakt meisje, maakt het goed met bloemen
Sluiten