Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 26 mei 2016 / 12:10 uur

Glimlachende Zlatan zegt niets, maar eigenlijk alles

Voor de laatste voetballiefhebbers die nog mochten twijfelen of Zlatan Ibrahimovic naar Manchester United gaat, kijk onderstaand filmpje en je weet genoeg. Tijdens een persconferentie van de Zweedse nationale ploeg begint Zlatan suf te giechelen als hem wordt gevraagd of United hem een aanbieding heeft gedaan.

‘Let’s see what happens’, glimlacht de Zweed tenslotte. Verder in de persco zegt hij ook dat hij denkt dat José Mourinho de juiste man is om United weer terug aan de top te brengen. En dat hij heel prettig had samengewerkt met Mourinho bij het Italiaanse Inter.

Naar verluidt tekent Zlatan deze week een 1-jarig contract bij United dat hem 13 miljoen euro oplevert. De aanvaller krijgt ook een optie voor een tweede jaar. Daarna wil Ibrahimovic mogelijk als assistent van Mourinho verder.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Glimlachende Zlatan zegt niets, maar eigenlijk alles
Sluiten