Johan van Boven
Johan van Boven Sport 10 mei 2016 / 10:10 uur

Fans zingen vrouwelijk grens toe: Youpoooooorn!

Het gebeurt niet vaak dat clubs uit de Italiaanse Serie D in het nieuws komen, maar de beelden van San Nicoló – Sambenedettese doen het onder voetbalsupporters goed op internet. De hoofdrol is weggelegd voor de vrouwelijke grensrechter Giulia Petrini.

Je bent heerlijk

Ze wordt door de fanatieke aanhang van de thuisploeg hartstochtelijk toegezongen. Eerst gebeurt dat nog in vrij brave en complimenteuze bewoordingen. ‛Sei bellissima’ kunnen we vrij vertalen als ‛je bent heerlijk’.

Even later ging het er iets minder vriendelijk aan toe. Toen lieten de fans van San Nicoló weten op welke website zij de assistent-scheidsrechter graag zouden willen zien optreden. ‛Youpooooooorn! Youpooooooorn! Youpooooorn!’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Fans zingen vrouwelijk grens toe: Youpoooooorn!
Sluiten