Johan van Boven
Johan van Boven Sport 3 mei 2016 / 12:10 uur

Fans Cardiff: Lex Immers is beter dan Lionel Messi

De fans van Cardiff City lopen weg met ex-Feyenoorder Lex Immers. Ze zijn uitermate tevreden over de middenvelder die in de winterstop overkwam van de Nederlandse bekerwinnaar. „Hij werkt keihard en daar houden we hier in Cardiff van”, zegt een supporter in een reportage van TV West.

Een andere fan van de club uit het Premiership gaat een stapje verder. Of liever gezegd: een enorme stap. „Hij is veel beter dan Messi”, zegt een jonge fan, die aan Immers vraagt of hij volgend seizoen een contract wil tekenen in Wales.

Vier miljoen

Immers wordt tenslotte gehuurd van Feyenoord en de supporters van Cardiff hopen dat hij definitief wordt overgenomen door de club uit Wales. „Ik denk dat we hem voor drie of vier miljoen kunnen overnemen. Ik hoop dat hij voor ons blijft spelen.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Fans Cardiff: Lex Immers is beter dan Lionel Messi
Sluiten