Johan van Boven
Johan van Boven Sport 24 mei 2016 / 15:30 uur

Deense handbalsters poseren naakt met hun trofee

De handbalsters van het Deense Tvis Holstebro zullen niet snel wereldnieuws zijn, zelfs niet als ze de EHF Cup winnen. Maar de dames gaan nu behoorlijk viral met de foto van het team met de glimmende beker.

Ze staan er niet mee in een sporthal, op een bordes of in een spelersbus. Nee, de handbalvrouwen showen hun prijs onder de douche. De middelste speelsters spreidt trots haar armen, terwijl twee van haar ploeggenoten de beker voor haar borsten houden.

Uitgelekt

Ook de borsten van de overige handbalsters zijn niet te zien, omdat ze worden vastgehouden door een teammaatje. De Deense formatie won de Europese twee weken geleden al door in de finale het Russische Lada Togliatti te kloppen. Maar nu pas is via Facebook deze foto uitgelekt:

Als dit een nieuwe trend is onder de vrouwenteams, kunnen we niet wachten tot de Olympische Spelen beginnen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deense handbalsters poseren naakt met hun trofee
Sluiten