Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 30 mei 2016 / 11:10 uur

Dashcam vliegt uit auto en filmt ‘eigen’ crash

Dit weekeinde doken er ongelooflijke beelden op van een crash in een Tsjechische rally. Deelnemer Martin Kdér had een dashcam in zijn Skoda toen hij van start ging in de Podbrdská Rally Legend 2016. Die maakte een mooi filmpje van het Tsjechische landschap waar Kdér door heenscheurde.

Maar nadat Martin (op 1.45 minuut) crashte, gebeurde er iets opmerkelijks. Zijn dashcam vloog door het voorruit, maar bleef filmen en viel op een manier zodat we een perfect beeld kregen van de over de kop vliegende Skoda. Als je goed kijkt zie je Martin nog achter het stuur zitten.

Naar verluidt hielden Kdér en zijn co-driver geen verwondingen over aan de crash.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dashcam vliegt uit auto en filmt ‘eigen’ crash
Sluiten