Sophie Moerman
Sophie Moerman Sport 1 mei 2016 / 13:15 uur

Café gebruikt voetbalgekte om van bier af te komen

Met Koningsdag doet het gemiddelde café goeie zaken. Iedereen is in feeststemming en dus is het bier niet aan te slepen. Toch zit een café in Haarlem met een overschot aan het vloeibare goud en dus beginnen ze een ludieke actie.

Café De Vijfhoek heeft namelijk nog een paar honderd liter bier, die maandag wordt opgehaald. Gelukkig is er een nieuwe reden tot bier drinken: Ajax speelt zondag een belangrijke wedstrijd tegen FC Twente, in de race naar het landskampioenschap.

Scoren!

Voetbal is natuurlijk altijd een goede reden om te drinken drinken en dus is De Vijfhoek een actie gestart: bij elk doelpunt dat Ajax scoort tegen Twente, gaat er vijftig cent van de prijs van een biertje af. Normaal kost een pilsje 2.50, wat betekent dat het bier helemaal gratis is, mocht Ajax vijf keer scoren.

https://www.facebook.com/&/posts/10154098770514707

Klein katertje

Mochten de Haarlemmers na de wedstrijd nog niet dronken zijn omdat Ajax het nalaat te scoren: zondagavond organiseert het café ook nog eens een silent disco, waar het bier elk uur een halve euro goedkoper wordt. Om een uur of een if het bier dus gratis, dus wij voorzien dat een aantal inwoners van de Noord-Hollandse hoofdstad maandag een kleine kater zal hebben.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Café gebruikt voetbalgekte om van bier af te komen
Sluiten