Jeroen Haverkort
Jeroen Haverkort Sport 31 mei 2016 / 09:20 uur

Auw, golfer raakt vrouw vol op haar hoofd

Golfer Tony Finau schrok zich wezenloos toen hij afgelopen weekend bij de Dean & DeLuca Invitational op de Colonial golfbaan in Fort Worth (Texas) een vrouwelijke toeschouwer raakte. De bal raakte Elisa vol op haar hoofd en ze hield een flinke verwonding aan het voorval over. Na gehecht te zijn werd ze naar huis gebracht.

Verrassing

Groot was Elisa’s verassing toen ze een dag later iemand hoorde aanbellen, opendeed en Finau voor haar deur zag staan. De golfer had een bos bloemen, een kaartje en bonbons meegenomen om haar leed te verzachten en dat lukte.

Elisa postte een foto op Instagram met de volgende tekst: ‘Gelukkig is alles goed en had ik enkel wat hechtingen nodig. Nadien toonde hij zich wel héél hoffelijk: hij kwam me thuis opzoeken met bloemen, chocolade, een kaartje met daarop spoedig herstel en ook bleef hij een praatje maken met ons. Tony, ik wens je alle geluk toe in je verdere loopbaan! Getekend, je nieuwe grootste fan, Elisa’.

https://www.instagram.com/p/BF_mtbwHlZh/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Auw, golfer raakt vrouw vol op haar hoofd
Sluiten