Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 5 apr 2016 / 14:45 uur

Ongeduldige prosnowboarder jumpt in lift, vrouw valt

Een professionele freestyle snowboarder wilde vorige week in het Oostenrijkse Silvretta Montafon ski-resort laten zien hoe je die vervelende lange rijen bij de skiliften kan omzeilen. Met een coole jump sprong Thomas Feurstein, zoals de Oostenrijker heet, in de skilift bij een jonge vrouw.

Maar doordat de lift door de impact van de sprong naar achteren zwiepte, viel de vrouw als een baksteen de lift uit. Gelukkig voor haar en voor de stoere snowboarder viel ze in een berg zachte sneeuw. Ondanks de val van de vrouw zette Feurstein het filmpje gewoon op zijn Facebook met de tekst. ‘Hoe je kan proberen de lange rijen bij de skilift te omzeilen.’ Wel zette hij er een excuus aan de vrouw, die hij kennelijk kent bij. ‘Sorry @anni_hartl’

De vrouw reageerde sportief. ‘Ik denk dat je gewoon niet met me naar boven wilde reizen.’ Om te laten zien dat die Feurstein niet de eerste de beste snowboard-koekenbakker is hieronder een filmpje van de man bij een krankzinnige afdaling. (Vanaf 3.44 minuut)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ongeduldige prosnowboarder jumpt in lift, vrouw valt
Sluiten