Remco Visser
Remco Visser Sport 5 apr 2016 / 13:00 uur

NFL-wedstrijden voortaan ook live op Twitter

Liefhebbers van American Football kunnen volgend seizoen ook terecht op Twitter. Het microblog heeft namelijk de online uitzendrechten van wedstrijden uit de NFL in handen weten te krijgen. Dat meldde ingewijden dinsdag aan persbureau Bloomberg.

Naast Twitter zouden ook andere bedrijven als Verizon, Yahoo en Amazon hebben gehengeld naar de uitzendrechten van ‘Thursday Night Football’. Facebook trok zich eerder al terug uit de biedingsstrijd. Volgens de bronnen viel de keuze uiteindelijk op Twitter, omdat de organisatie achter de Football-competitie zijn bereik op die manier het best denkt te kunnen vergroten.

Steeds meer huishoudens raken gewend aan de streaming van uitzendingen via het wereldwijde web. Sinds vorig jaar biedt Twitter al dagelijks video’s en andere content van de NFL aan fans.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
NFL-wedstrijden voortaan ook live op Twitter
Sluiten