Jeroen Haverkort
Jeroen Haverkort Sport 4 apr 2016 / 10:10 uur

Misselijkmakende commentaren op foto dochter Vardy

Het leek Becky Nicholson, de verloofde van Jamie Vardy, wel leuk om een foto van hun dochtertje te plaatsen op Twitter. Het vijfjarig meisje was te zien in een shirt van Leicester City met natuurlijk nummer 9 en ‘Daddy’.

Misselijkmakend commentaar

Vardy, die met Leicester sensationeel presteert, deelde de foto. Maar dat zal hij in het vervolg waarschijnlijk laten. Er werd namelijk op een verschrikkelijke manier gereageerd op de foto, zo werd meerdere malen gesuggereerd dat Vardy zijn dochtertje seksueel zou misbruiken.

Politie doet onderzoek

Het blijkt dat een paar ‘Unitedfans’ achter de commentaren zitten. Andere Unitedfans reageerden geschokt en namen afstand van de wanstaltige commentaren. Velen spoorden Vardy aan aangifte te doen. Dat is inmiddels gebeurd. Hoewel de accounts uit de lucht zijn is de politie van Leicester begonnen met een onderzoek.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Misselijkmakende commentaren op foto dochter Vardy
Sluiten