Metro
Metro Sport 16 apr 2016 / 20:56 uur

Man United trapt Aston Villa uit Premier League

Aston Villa zal volgend seizoen niet terugkeren in de Premier League. De roemruchte Engelse club is na 28 jaar gedegradeerd uit de hoogste voetbalcompetitie in Engeland, nadat er met 1-0 van Manchester United werd verloren.

Door de nederlaag groeide het gat tussen de ploeg uit Birmingham, die de laatste plaats bezet, en nummer zeventien Norwich City naar vijftien punten met nog vier wedstrijden te spelen.

Louis van Gaal was niet tevreden met het spel van zijn ploeg. ,,Het was niet onze beste wedstrijd. We speelden te langzaam, maar het was ook moeilijk omdat zij heel defensief en heel compact speelden”, vertelde de United-trainer op de clubwebsite. ,,Dan heb je sneller spel nodig en moet de bal sneller rondgaan. In de eerste helft hadden we genoeg kansen om een tweede te maken. Lukt dat dan is de wedstrijd een stuk makkelijker.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man United trapt Aston Villa uit Premier League
Sluiten