Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 7 apr 2016 / 10:50 uur

Kobe houdt balletje hoog tijdens duel met Clippers

NBA-wereldster Kobe Bryant zet na dit seizoen een punt achter zijn indrukwekkende carrière. Wat veel mensen inmiddels weten is dat de basketballer ook een grote voetbalfan is. Bryant groeide op in Italië, waar zijn vader een tijdje profbasketballer was.

En op straat in Italië werd er in die tijd gevoetbald en niet gebasketbald. Het jeugdidool van Kobe was dan ook Marco van Basten, want Bryant was een enorme AC Milan-fan. Dat hij nog steeds een aardig balletje kan trappen bewees hij donderdag tijdens het duel van de LA Lakers met de LA Clippers.

Tijdens een time-out ging Kobe even een basketbal hooghouden. Het zag er soepel uit. Eerder liet Bryant al weten dat hij van voetbal houdt met uitspraken over Van Basten, Ronaldinho, Messi, Barça en AC Milan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kobe houdt balletje hoog tijdens duel met Clippers
Sluiten