Remco Visser
Remco Visser Sport 19 apr 2016 / 14:20 uur

Ketsend stelletje betrapt tijdens honkbalwedstrijd

Honkbal is een van de sporten waar vooral Amerikanen massaal voor warmlopen. Ondanks de soms ellenlange wedstrijden zitten de stadions van de verschillende teams in de MLB regelmatig tot de nok vol. Maar wat te doen op een lege tribune tijdens een saaie wedstrijd? Daar wisten twee tortelduifjes in het publiek wel antwoord op, zo meldt The Source.

Het stelletje werd namelijk betrapt toen ze tijdens de wedstrijd tussen de Cleveland Indians en de New York Mets met heel andere dingen bezig waren. Op de totaal lege tribune had het koppeltje alle ruimte om zelf een homerun te scoren, zogezegd.

https://twitter.com/savannah3marie/status/721444505388343296

Het hitsige stelletje had echter niet gerekend op oplettende kijkers op de andere tribunes, met de foto hierboven als resultaat. En nog even voor de sportliefhebbers: de Indians wonnen de wedstrijd uiteindelijk met 7-5.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ketsend stelletje betrapt tijdens honkbalwedstrijd
Sluiten