Sophie Moerman
Sophie Moerman Sport 9 apr 2016 / 10:45 uur

Keeper Almere City feest als Ronaldo, gaat viral

Almere City won deze week een belangrijke wedstrijd, waarmee ze de periodetitel in de wacht sleepten. Dat moest gevierd worden en waarom dan niet als een van je grootste voorbeelden?

,,Zoek de verschillen”, staat er bij de foto die Almere City op Twitter plaatste. Op de linkerfoto zien we het team van Real Madrid, dat een feestje vierde na de winst op FC Barcelona, vorig weekend. Op de rechterfoto staan de spelers van Almere City na de zege op FC Oss, vrijdagavond. Vooral keeper Roy Pistoor valt op.

Ronaldo

De doelman kopieert duidelijk de pose van Cristiano Ronaldo, met de witte slip en de gebalde vuisten. Het enige (en meest hilarische) verschil is dat Pistoor niet bepaald de sixpack heeft zoals de ster van Real. De foto gaat inmiddels viral en niet voor niets: als Pistoor net zoveel talent heeft als humor komt hij vast heel ver!

Periodetitel

Sinds Jong FC Twente uit de Jupiler League is gezet is er een oneven aantal clubs actief in de competitie. Daarom zijn er periodetitels ingesteld en deze periode was die voor Almere City. Sparta is de grote favoriet voor de uiteindelijke winst in de Jupiler League maar moet nog even op de titel wachten; de Rotterdammers speelden gelijk dus het blijft nog even spannend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Keeper Almere City feest als Ronaldo, gaat viral
Sluiten