Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 14 apr 2016 / 14:15 uur

John van Zweden multimiljonair na verkoop Swansea

Hij komt vaak in het nieuws door zijn ongenuanceerde uitspraken, maar een ‘lul de behanger’ is hij zeker niet. John van Zweden investeerde in 2002 60.000 euro in de destijds noodlijdende Engelse club Swansea City.

8,5 miljoen

Mede dankzij Van Zweden bleef de club toen overeind. Op dit moment is het een gezonde Premier League-ploeg. Nu de club voor 150 miljoen euro wordt overgenomen door een Amerikaanse investeringsmaatschappij krijgt Van Zweden naar verluidt 8,5 miljoen euro overgemaakt. Geen slechte deal!

De Haagse behangkoning wil overigens wel graag bij de club betrokken blijven.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
John van Zweden multimiljonair na verkoop Swansea
Sluiten