Esther Zandberg
Esther Zandberg Sport 17 apr 2016 / 09:15 uur

Jay Z zet zijn zinnen op stervoetballer Man United

Rapper en entrepreneur Jay Z heeft zijn zinnen gezet op een stervoetballer om zijn sportemperium te versterken. Het gaat om Marcus Rashford, aanvallervan Manchester United.

De 18-jarige voetballer werd door Jay Z opgemerkt tijdens verschillende wedstrijden, de laatste nog zaterdag toen Manchester tegen Aston Villa speelde. Volgens The Sun wil Shawn Corey Carter ofwel Jay Z de voetballer strikken voor zijn sportmakelaarsbureau Roc Nation Sports. Op dit moment wordt Rashford nog vertegenwoordigd door zijn familie, maar de sterspeler heeft al meerdere aanbiedingen van grote bedrijven gekregen.

Rashford zal niet de enige sporter in het bedrijf van Jay-Z zijn. Onder andere Bayern München-verdediger Jérôme Boateng en de Amerikaanse bokser Andre Ward gingen hem al voor. Vermoedelijk zal de Manchester-speler aan het eind van het seizoen een nieuw contract bij de club tekenen, waarmee hij 15,000 pond per week zal gaan verdienen.

https://www.youtube.com/watch?v=BQeWeM7_xx0

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Jay Z zet zijn zinnen op stervoetballer Man United
Sluiten