Johan van Boven
Johan van Boven Sport 25 apr 2016 / 06:15 uur

Jan Smit zingt duet met bekerwinnaar Dirk Kuyt

Het was een kort nachtje voor de spelers van Feyenoord, die op maandagochtend al voor 08:00 uur foto’s op social media zetten met de vraag wie er allemaal naar de huldiging op de Coolsingel komen. Ze zullen dat met kleine oogjes hebben gedaan, want in hotel Van der Valk werd er tot in de vroege uurtjes gefeest.

Een van de gasten in het hotel was Jan Smit, die de spelers, trainers en overige medewerkers van Feyenoord vermaakte met een optreden. Op een gegeven moment klom aanvoerder Dirk Kuyt bij hem op het podium om een duet te zingen.

Samen zongen ze ‘Als de morgen is gekomen’, hoewel de aanvoerder van Feyenoord vooral trots met de beker stond te zwaaien. Op een gegeven moment vroeg Jan Smit of hij de Dennenappel ook even mocht vasthouden, waarna hij de trofee kreeg overhandigd.

Bordes

De selectie van Feyenoord meldt zich maandag om 10:30 uur op het Stadhuis in Rotterdam. Een uur later verschijnen de bekerwinnaars op het bordes om daar tot ongeveer 12:30 uur feest te vieren met de supporters.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Jan Smit zingt duet met bekerwinnaar Dirk Kuyt
Sluiten