Jeroen Haverkort
Jeroen Haverkort Sport 12 apr 2016 / 11:18 uur

Fan vangt vijf(!) ballen tijdens honkbalwedstrijd

Het mooie aan honkbal is dat je tijdens een wedstrijd een gevangen bal mag houden. Dit gelukzalige moment is echter niet voor iedereen weg gelegd. Dus als je er al een vangt, ben je een geluksvogel. Maar wat als je er vijf tijdens een wedstrijd vangt? Wat ben je dan?

Record

Die vraag kan Bill Dugan als geen ander beantwoorden. Hij ving tijdens een wedstrijd van zijn ploeg Detroit Tigers maar liefst vijf ballen. Het is een persoonlijk record. Zijn oude stond op vier. Dugan heeft namelijk een seizoenkaart en vangt wel eens vaker een bal. Hij heeft er thuis zo’n 300 liggen schat hij in.

Check de beelden:

Kinderen

Dus als je er zoveel thuis hebt liggen, wat doe je dan met die vijf ballen die je vangt? Die gaf Dugan aan kinderen die bij hem in de buurt zaten „Ik heb een kamer vol, dus ik mag niet inhalig zijn.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Fan vangt vijf(!) ballen tijdens honkbalwedstrijd
Sluiten