Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 5 apr 2016 / 08:15 uur

Ex Raffie: Ik was een dag weg en daar was zij al!

Het Nederlandse model Christie Bokma (23) voelt zich bedrogen door Betis Sevilla-voetballer Rafael van der Vaart (33). „Ik was nog geen dag weg, of daar was die vrouw al! Hij deed geen enkele moeite om het te ontkennen”, zegt ze. „Hij gaf gewoon toe dat hij een ander had ontmoet. Schandalig en respectloos. Rafael zei dat hij zelf ook niet snapt hoe dit heeft kunnen gebeuren.”

Estevana

De andere vrouw is de 23-jarige Nederlandse handbalster Estavana Polman. Vorige week reisde Van der Vaart van Spanje naar het Noorden om voor haar te supporteren, en het mag duidelijk zijn: hij is smoorverliefd.

In een plaatselijke krant verklaarde Estavana niet uit te sluiten dat Van der Vaart in Denemarken gaat voetballen. Maar gezien zijn huidige vorm, is het de vraag of er Deense clubs geïnteresseerd zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ex Raffie: Ik was een dag weg en daar was zij al!
Sluiten