Metro
Metro Sport 26 apr 2016 / 20:45 uur

Doelpuntloos gelijkspel City en Real

De strijd om een finaleplek in de Champions League van Manchester City en Real Madrid is vanavond nog onbeslist gebleven. De huidige nummers drie van Engeland en Spanje hielden elkaar in de halve finale op een gelijkspel (0-0).

City en Real kwamen in de eerste helft tot geen enkele serieuze doelpoging. Real miste Cristiano Ronaldo, de onbetwiste vedette van de ploeg, die last heeft van een spierblessure. Centrumaanvaller Karim Benzema kon maar een helft in actie komen.

Zonder beide topaanvallers maakte Real in de tweede helft nog de meeste aanspraak op de zege. Jesé Rodríguez Ruiz raakte de lat en Pepe kreeg de bal in kansrijke positie ook niet langs doelman Joe Hart.

De return staat voor volgende week woensdag in Estadio Santiago Bernabéu van Madrid uitgeschreven.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Doelpuntloos gelijkspel City en Real
Sluiten