Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 4 apr 2016
Leestijd: 1 minuut

Benitez gaf boze CR7 USB-stick met ‘verbeterpunten’

Dat de relatie tussen Cristiano Ronaldo en trainer Rafael Benitez nooit optimaal geweest is toen de oefenmeester daar aan het begin van dit seizoen kort werkte, was zelfs voor een leek duidelijk. De wereldster deed ook nooit moeite om te verbergen dat hij zijn coach niet zag zitten. Het Spaanse El Pais denkt te weten hoe het kwam dat CR7 en de huidige trainer van Newcastle United niet door één deur konden.

USB

Volgens de krant liet Benitez toen hij net begon bij Real Madrid door één van zijn assistenten een USB-stick afleveren bij Ronaldo. Daarop stonden foto’s en video’s die Ronaldo kon bestuderen, waardoor hij kon leren om gemakkelijker aan een verdediger te ontkomen. ‘Verbeterpunten’, zeg maar.

Zoals viel te verwachten, reageerde de trotse Ronaldo uiterst verontwaardigd op deze goede raad van de trainer. Volgens El Pais weigerde Ronaldo de gift van zijn coach niet alleen, maar gaf hij ook een bericht mee aan de assistent. „Zeg maar tegen Benitez, dat ik hem een USB-stick stuur met daarop al mijn doelpunten Dan kan hij die bestuderen.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Benitez gaf boze CR7 USB-stick met ‘verbeterpunten’
Sluiten