Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 19 apr 2016
Leestijd: 1 minuut

Boze Barça-fans schreeuwen Messi na

Dat de fans van FC Barcelona behoorlijk verwend zijn, is algemeen bekend. Bijna ieder seizoen worden ze overladen met hoofdprijzen. Vorig jaar wonnen de Catalanen bijvoorbeeld: de landstitel, de beker, de Champions League en de wereldbeker.

Verwijten

Als het dan een keertje wat minder gaat, zou je verwachten dat de spelers wel een potje kunnen breken. Maar niets is minder waar. Na de derde competitienederlaag op rij dit weekeinde tegen Valencia kreeg niemand minder dan Lionel Messi verwijten naar zijn hoofd geslingerd.

De kleine Argentijn maakte weliswaar zijn 500e doelpunt in zijn loopbaan voor Barça, hij kon niet voorkomen dat de Spaanse koploper met 1-2 onderuit ging. Na de eerdere zeperds in de competitie tegen Real Madrid en Real Sociedad en in de Champions League tegen Atlético Madrid vonden sommige fans dat het tijd was om Messi even de les te lezen.

https://www.youtube.com/watch?v=y7rIpl69j_w

„Corres más ahora que en el campo”, schreeuwden ze toen de wereldster na de wedstrijd in zijn Audi wegreed bij Camp Nou. Dat betekent zoiets als: „Je beweegt nu meer dan op het veld.”

De voetbalwereld is hard, zoveel is duidelijk.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Boze Barça-fans schreeuwen Messi na
Sluiten