Johan van Boven
Johan van Boven Sport 17 apr 2016 / 14:40 uur

Ajacied Dijks na Ajax-Utrecht betrokken bij ongeval

Ajacied Mitchell Dijks is na de wedstrijd tussen Ajax en FC Utrecht betrokken geraakt bij een ongeval in Amstelveen. De auto van de linksback van Ajax liep slechts wat blikschade op, maar de bestuurder van een scooteris met ernstige verwondingen aan zijn been afgevoerd naar het ziekenhuis.

Het ongeval vond plaats rond 14.40 uur, op de Oranjebaan in Amstelveen. Een scooterrijder kwam in botsing met de auto van Dijks en kwam daardoor ten val. De Ajacied belde na het ongeluk met de club en vertelde wat er is gebeurd, zo meldt RTV Noord-Holland. Dijks is door de politie meegenomen voor verhoor.

De verdediger kwam tijdens de wedstrijd in de Amsterdam ArenA niet in actie. Normaal gesproken is hij verzekerd van een basisplaats, maar trainer Frank de Boer koos ervoor om met drie in plaats van vier verdedigers te spelen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Ajacied Dijks na Ajax-Utrecht betrokken bij ongeval
Sluiten