Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 28 mrt 2016 / 11:55 uur

Zlatan bevestigt interesse uit de Premier League

Zlatan Ibrahimovic heeft de clubs voor het uitzoeken. Het contract van de inmiddels 34-jarige Zweed loopt na dit seizoen af bij Paris Saint-Germain en de spits heeft aangegeven te vertrekken uit Parijs.

Kampioen

Met Paris Saint-Germain werd hij de laatste vier seizoenen kampioen net als hij eerder al de landstitel pakte met Ajax, Juventus, AC Milan, Inter en Barcelona. Veel mensen verwachten dat Zlatan de overstap naar de Premier League gaat maken na het EK in Frankrijk.

„Ik denk dat de Premier League de competitie is die wereldwijd de meeste aantrekkingskracht heeft. Geen twijfel over mogelijk”, zegt hij in gesprek met The Guardian. „Maar we moeten afwachten en zien wat er gebeurt. Ik kijk naar elk aanbod en zal dan mijn beslissing nemen. Ik heb in fantastische landen en competities gespeeld. Elke competitie heeft zijn voor- en zijn nadelen en dat geldt net zo voor de Premier League.”

https://twitter.com/BreatheSport/status/714399204630618112

„Er is interesse uit Engeland, dat kan ik bevestigen. In de zomer zullen we kijken naar alle opties. En ik geloof dat ik er een heleboel heb.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zlatan bevestigt interesse uit de Premier League
Sluiten