Jeroen Haverkort
Jeroen Haverkort Sport 25 mrt 2016 / 08:57 uur

Waanzinnig: sprintwonder van 184 kilo en twee meter

LaQuan McGowan is een sensatie. Gezien zijn fysiek, ruim twee meter en 184 kilo, staat hij zijn mannetje in het American Football. Maar het is niet alleen vanwege zijn grootte dat bijna alle teams uit de NFL achter de speler van Baylor Beach, een collegeteam, aanzitten.

Sprinten

De kolos kan namelijk ook aardig sprinten. McGowan legt 36 meter af in 5,4 seconden en maakt geregeld een touchdown.

Check de beelden hier:

Verrassing

McGowan wist hij alvast heel wat tegenstanders in de NCAA of National Collegiate Athletic Association te verrassen. Het lijkt dan ook een kwestie van tijd alvorens McGowan wereldfaam verwerft in de NFL.

https://twitter.com/freshribesh/status/673180990144032768

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Waanzinnig: sprintwonder van 184 kilo en twee meter
Sluiten