Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 22 mrt 2016 / 10:40 uur

Top-abonnement Messi: onbeperkt bellen + 6,7 miljoen

Lionel Messi richt zich qua sponsors steeds meer op de immense Aziatische markt. Na Tata Motors, dat bijna twee jaar in de wachtkamer stond om de Argentijn binnen te slepen, kiest ‘het merk Messi’ nu ook voor het Chinese Huawei.

De beste voetballer van de wereld neemt daarmee afscheid van Samsung. Huawei is na Apple en Samsung de wereldwijde nummer drie in de telefoonbusiness, maar heeft een enorme poot aan de grond in India en China, de twee grootste markten in de wereld.

6,7 miljoen

Messi heeft overigens een jaloersmakend abonnement bij Huawei. Leo mag onbeperkt bellen en krijgt daarvoor 6,7 miljoen dollar (6 miljoen euro) per jaar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Top-abonnement Messi: onbeperkt bellen + 6,7 miljoen
Sluiten