Remco Visser
Remco Visser Sport 1 mrt 2016 / 18:50 uur

Nog twee dagen onzekerheid voor Fortuna

Fortuna Sittard zit nog zeker twee dagen in onzekerheid over de toekomst van de club. De Limburgse club uit de Jupiler League is in afwachting van de beoordeling van het huishoudboekje door de licentiecommissie van de KNVB. De voetbalbond heeft laten weten dat de bevindingen op zijn vroegst over 48 uur worden verwacht.

Fortuna zit in geldnood en moest dinsdag de jaarcijfers van vorig seizoen (2014-2015), halfjaarcijfers van dit seizoen en prognose voor volgend seizoen aanleveren bij de KNVB. De club kon geen sluitende begroting overleggen en komt nog geld tekort nadat afgelopen maand is geprobeerd 900.000 euro in te zamelen.

De licentiecommissie komt dinsdagavond voor het eerst bijeen om te beoordelen of de rapportages voldoen aan de richtlijnen, zoals die zijn afgesproken in het licentiereglement. Als de cijfers niet voldoen kan de licentie van Fortuna worden ingetrokken, aldus de KNVB.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nog twee dagen onzekerheid voor Fortuna
Sluiten