Remco Visser
Remco Visser Sport 7 mrt 2016 / 14:00 uur

Lege tribune door winderige supporter

In Irak moest dit weekend een voetbalwedstrijd worden afgewerkt voor een gedeeltelijk lege tribune. Niet vanwege een straf van de voetbalbond of een boycot door supporters, maar vanwege een behoorlijk winderige fan.

Tijdens de wedstrijd wordt het de supporter duidelijk iets teveel en laat hij er dientengevolge ‘eentje vliegen’. En dat heeft effect. De rest van de toeschouwers wisten namelijk niet hoe vlug ze zich uit de voeten moeten maken om te ontkomen aan de stank.

De winderige dader kende weinig gêne en profiteerde optimaal van de extra ruimte die na zijn scheetje beschikbaar kwam.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lege tribune door winderige supporter
Sluiten