Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 29 mrt 2016 / 09:35 uur

Laatste wens 100 jarige: nieuw stadion Besiktas zien

Besiktas, de huidige koploper in de Turkse Süper Lig, heeft veel fans in Istanboel en de rest van Turkije. Maar de allergrootste fan is een 100-jarig omaatje dat haar hele huis heeft volhangen met Besiktas-posters, vlaggen en vaantjes.

Oma slaapt ook in een Besiktas-shirt met daarop alle handtekeningen van de spelers. Nu de hoogbejaarde Turkse haar einde voelt naderen had zij nog één wens: zij wilde voor haar dood eenmaal het nog niet voltooide nieuwe stadion van de club zien.

De splinternieuwe Vodaphone Arena staat nog in de steigers en zal binnenkort worden geopend met een wedstrijd tegen FC Barcelona. De wens van de 100-jarige werd onlangs in vervulling gebracht. Met een ambulance werd zij naar het stadion gereden en daar werd zij met ziekenhuisbed de arena binnengereden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Laatste wens 100 jarige: nieuw stadion Besiktas zien
Sluiten