Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 7 mrt 2016 / 16:25 uur

Klasgenootjes helpen huilend Japanse jochie bij gym

Een emotioneel filmpje van een Japans jongetje dat faalt bij een lastige gymnastiekoefening gaat momenteel rond op internet. Bij een oefening waar alle ouders en verzorgers aanwezig zijn lukt het het kleine ventje niet om over ‘het paard’ te springen.

Na twee pogingen barst het kereltje in tranen uit, maar geheel in Japanse traditie geeft hij niet op. Maar ook poging drie en vier mislukken hopeloos. Dan grijpen zijn klasgenootjes in. Zij gaan om het arme ventje staan en praten hem moed in. Ze sluiten af met een yell en daarna probeert het ventje het opnieuw.

Dan lukt het uiteindelijk wel, anders was het filmpje niet viral gegaan natuurlijk.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Klasgenootjes helpen huilend Japanse jochie bij gym
Sluiten