Jeroen Haverkort
Jeroen Haverkort Sport 17 mrt 2016 / 11:40 uur

Handbalsters gestrand in België, staan uren in kou

De Nederlandse handbalsters hadden in eerste instantie nog lol toen één van de busjes die ze naar Metz bracht ermee ophield. „De v-snaar is kapot”, lachte Jessy Kramer nog in het begin.

Pech onderweg:

Erg koud

Maar pech moet niet te lang duren, zeker niet als het koud is. Maar liefst 2,5 uur stonden de speelsters aan de kant van de autosnelweg in België te wachten op een nieuw busje. De avondtraining moest worden verschoven van 19.00 uur naar 20.00 uur.

Rio

Met een nieuwe busje werd de reis vervolgd naar de Franse stad, waar Oranje vanaf morgen het olympisch kwalificatie toernooi speelt. Frankrijk is de eerste tegenstander, daarna wachten Japan en Tunesië. De eerste twee uit de poule van vier mogen naar Rio.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Handbalsters gestrand in België, staan uren in kou
Sluiten