Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 30 mrt 2016 / 15:09 uur

Frank de Boer houdt poot stijf en coacht uit golfkar

‘Neem nou even rust Frank, je bent net geopereerd’. Deze tekst is niet aan Frank de Boer besteed. Inderdaad is de Ajaxcoach net geopereerd aan zijn gescheurde achillespees, maar dat weerhoudt hem er niet van om aanwezig te zijn bij de woensdagtraining van Ajax. Meedoen en rondlopen op het veld zit er voorlopig niet in voor de oefenmeester. Die taken heeft assistent Hennie Spijkerman overgenomen.

Maar De Boer wil er wel graag met zijn snufferd bovenop zitten, zodat hij meteen kan ingrijpen als er iets niet gaat zoals hij het wil. Daarom moest er bij Ajax even worden nagedacht hoe dat kon worden gerealiseerd. Omdat de club toch al over een aantal extra grote golfkarretjes beschikt, was de optelsom snel gemaakt.

Zijn krukken kon De Boer uitstekend achterin kwijt in de enorme laadbak van zijn XL golfkar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Frank de Boer houdt poot stijf en coacht uit golfkar
Sluiten