Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 31 mrt 2016 / 16:00 uur

Fosu-Mensah mag nog niet in kleedkamer 1 bij United

De jongelingen bij Manchester United hebben trainer Louis van Gaal al een paar keer gered. De 18-jarige Marcus Rashford met zijn treffers en de even oude Timothy Fosu-Mensah met zijn ijzersterke verdedigende spel. Dat geeft de twee supertalenten echter niet het recht om zich om te kleden in dezelfde ruimte als de wereldsterren van United.

Onder 18

„Rashford en ik zitten allebei in de onder 18-kleedkamer”, legt Fosu-Mensah uit. „Marcus is een goeie jongen, hij heeft me in het begin erg geholpen. Ik reed ook vaak met hem mee naar trainen, want hij woont twee minuutjes bij mij vandaan.”

De oud-Ajacied vindt het niet raar dat hij apart van de sterren wordt gehouden. „Wij zitten in een andere kleedkamer en we lunchen apart. Als wij met het eerste moeten trainen dan is het contact gewoon goed. Dan zegt de trainer waar we moeten zijn en wat we moeten doen en wanneer de bespreking is. Persoonlijk vind ik ook dat je het moet verdienen om in de ‘grote’ kleedkamer te mogen.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Fosu-Mensah mag nog niet in kleedkamer 1 bij United
Sluiten